Om oss

Energi- och klimatrådgivningen hjälper dig med genomgånar och tips på hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Vi kan hjälpa dig att få en överblick över olika energi-alternativ och känner till de lokala förhållandena där du bor.
Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller bokade besök. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras med bidrag från Energimyndigheten.

Energi- och Klimatrådgivningen finns i Enköping, Heby, Knivsta, Uppsala, Tierp och Älvkarleby kommun. Energi- och klimatrådgivarna hjälper privatpersoner, föreningar, organisationer samt små- och medelstora företag.
 
Små- och medelstora företag i Uppsala Län erbjuds just nu en kostnadsfri genomgång av företaget där målsättningen är att minska energikostnaderna. Välkommen att kontakta våra Coacher för energi och klimat som ser över företagets energianvändning, läs mer under Företag.

Rådgivningstelefon: 018 - 727 47 24
Om vi är upptagna, skicka gärna e-post så återkommer vi så snart som möjligt.
Du är också välkommen att boka ett personligt besök. Ring vår rådgivningstelefon eller skicka e-post för att boka en tid.

E-post: energiradgivning@uppsala.se

Broschyr om Energi- och Klimatrådgivningen (pdf)

Information in English (pdf)

Ring upp mig