Informationskvällar om solceller och laddstolpar

Lyser solen tillräckligt länge och bra i Sverige? Lönar det sig att använda solenergi? Hur förbättrar det miljön? Är det krångligt att installera? Kan jag ladda bilen i ett vanligt, eller ska det vara ett speciellt eluttag? Vad finns det för stöd att söka?

Informationskväll
Under informationen försöker vi ge svar på dina frågor. Vi håller en presentation på ca en timme. Efter den finns möjligheter att mingla och prata med installatörer som bjudits in. Du kan få råd och tips om vad som gäller för just dina behov.

Tid: kl 18:30 - 19:30

Plats:

11 september Knivsta - Kommunhuset
13 september Uppsala - Uppsala Konsert och Kongress sal C

2 oktober Heby - Folkets Hus sal A
4 oktober Tierp - Kommunhuset
9 oktober Älvkarleby - Sörgärdets skola

Alla är välkomna!
Kvällen är öppen för alla - villa- och sommarhusägare, medlemmar i bostadsrättsföreningar och företag.

Anmälan:
Skicka e-post med namn, kontaktuppgifter samt vilken av kvällarna du vill deltaga på till energiradgivning@uppsala.se

För installatörer:
Välkomna att medverka under någon eller flera av våra kvällar*. Kontakta staffan.gunnarsson@uppsala.se kring medverkan och för anmälan senast 1 september.


Informationsträff i Enköping
Vi kommer även finnas på plats på Fastighet2018 den 5 september i Enköping. Mässan Fastighet2018 riktar sig till fastighetsägare och styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar. För mer information om mässan finns det ett Programblad (länk). Under kvällen kommer vi att hålla en presentation om solceller på 25 min. Har du frågor även om laddstolpar är du välkommen förbi vår monter.

Tid: vi är på plats med monter hela kvällen. Presentationen om solel hålls kl 18:40 till 19:05 i Lilla Salen
Plats: Kompassen
Anmälan: Görs till de som håller i mässan senast den 3 september. Klicka här för att komma till anmälan ---> Anmälan via Marknadsrespons *

* träffen i Enköping den 5 september är på Fastighet2018, en mässa då vi inte kommer att ha möjlighet att bjuda in installatörer.

Informationskvällarna görs på uppdrag av Energimyndigheten

Ring upp mig