Om oss

Energi- och klimatrådgivningen hjälper dig med tips på hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Vi kan hjälpa dig att få en överblick över olika alternativ och känner till de lokala förhållandena där du bor. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Du kan kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras med bidrag från Energimyndigheten.

Energi- och Klimatrådgivningen finns för dig i Enköping, Heby, Knivsta, Uppsala, Tierp och Älvkarleby kommun. Vi hjälper privatpersoner, föreningar, organisationer samt små- och medelstora företag.
 
Små- och medelstora företag i hela Uppsala Län är välkomna att kontakta våra Coacher för energi och klimat, läs mer under Företag.

Rådgivningstelefon: 018 - 727 47 24
Ibland är alla rådgivare upptagna med platsbesök, mässor eller liknande, skicka gärna ett mail så återkommer vi så fort vi kan.

Mail: energiradgivning@uppsala.se

Broschyr om Energi- och Klimatrådgivningen (pdf)

Ring upp mig