ladda.pngsolar-panel-array-1591358Bild1(2).pngCEKSolcellssystem natanslutettermometer.pngBild1(1).pngEnergikalkylen.pngBild21.png

Från den 1 februari kan du som privatperson söka ladda-hemma-bidrag!

Investeringsstödet för privatpersoner till solceller har nu höjts till 30 %!

Vill du räkna på lönsamheten? Framtidens Solel har tagit fram Energikalkylen

Är ditt företag intresserad av en energigenomgång - Läs mer om våra Coacher här!

Intresserad av solel och hur det fungerar? Läs mer här!

Bli Klimatsmart på 10 minuter - Utställningen nu tillgänglig online

Nyfiken på vilka vi är? Läs mer om oss!

Har du testat Energimyndighetens program Energikalkylen? Tips till dig som vill räkna på ditt boende och samtidigt få energisparråd.

Missade du våra solcellträffar? Kom åt vår powerpoint här!

Energi- och Klimatrådgivningen

Välkommen till den kommunala Energi- och Klimatrådgivningen för dig i Enköping, Heby, Knivsta, Uppsala, Tierp och Älvkarleby. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst som riktar sig till hushåll, företag, föreningar och organisationer. Rådgivning kan ske via telefon, e-post, eller bokat möte.

Företag, dags att se över er energi- användning?

Just nu driver vi ett projekt finansierat av EU som riktar sig till små- och medelstora företag. Vill ni ha hjälp att minska er energianvändning och därmed minska era kostnader och miljöpåverkan, kontakta vår energi- och klimatcoach för att boka ett möte.

Läs mer »

Dags att börja planera Hemestern?


Hemester är spendera semestern hemma. Förutom att göra klimatet och miljön en tjänst genom att välja bort flyget stödjer du dessutom svenskt näringsliv. Kolla in Biotopias vår- och sommarprogram som omfattar event i hela länet. Varför inte ta bussen och följa med på ormspaning, fjärilssafari eller torsdagspaddling?

Läs mer »

Ring upp mig